Aktualno Sport

Nogometni rezultati od vikenda

Donosimo vam nogometne rezultate od proteklog vikenda.

1.ŽNL – 13.kolo
OGULIN – ILOVAC 2:2
CROATIA 78 – DOBRA 3:1
U nedjelju je odigrano 13.kolo 1.ŽNL. Nogometaši Ogulina ugostili su momčad drugoplasiranog Ilovca iz Karlovca. Početak je bio odličan, već u 4.minuti Ogulin je poveo golom Patrika Poljaka, a u 20.minuti Cetinjanin je povisio na 2:0. No, gosti su zaigrali bolje i do kraja poluvremena postigli su dva gola i uspjeli izjednačiti. U nastavku se vodila izjednačena borba s gol-prilikama na obje strane, ali mreže se više nisu tresle, pa je konačnih 2:2 najobjektivniji rezultat.
Nogometaši Dobre gostovali su u Žakanju, gdje je Croatia ’78 je već u prvom dijelu došla do vodstva 3:0, a gosti su u drugih 45 minuta samo ublažili poraz na 3:1, strijelac iz 11-erca bio je Anton Ribić.
Uvjerljivom pobjedom u Malom Erjavcu, nogometaši Slunja kolo prije kraja prvog dijela sezone osigurali su naslov jesenskih prvaka Prve županijske lige, dok je Barilović domaćom pobjedom nad Draganićem rasplet Druge županijske lige odgodio za posljednje jesensko kolo.
Slunjani su kao i proteklog vikenda na svom terenu protiv Vatrogasca, bili vrlo uvjerljivi. Već nakon prvih 45 minuta vodili su u Malom Erjavcu nad domaćim Zrinskim iz Ozlja sa 4:0, a u nastavku su s još dva pogotka potvrdili pobjedu (6:0). I Duga Resa 1929 je na svom stadionu vodila 3:0 protiv posljednjeplasirane Korane, a momčad s Turnja s dva je pogotka smanjila na konačnih 3:2. Vatrogasac je još jednom jako razočarao svoje navijače – nakon prošlotjednog debakla u Slunju rezultatom 10:0, na svom igralištu u Gornjem Mekušju je uvjerljivo poražen od Vojnića ’95 sa 7:1.
Nakon 13.kola vodi Slunj sa 29 bodova, drugi je Ilovac sa 23, treća je Croatia 78 sa 21. Ogulin je na 7.mjestu sa 15 bodova, a Dobra je pretposljednja deveta sa 12 bodova.
U posljednjem jesenskom 14.kolu, koje se igra u nedjelju, s početkom od 13,30 sati, u Svetom Petru Dobra dočekuje momčad Vatrogasca, a Ogulin gostuje kod prvoplasiranog Slunja.

2.ŽNL – 12.kolo
MREŽNICA – OŠTARIJE 3:1
Nogometaši Oštarija su u 12.kolu 2.ŽNL gostovali u Zvečaju gdje su izgubili od domaće Mrežnice sa 3:1. Gol za Oštarije postigao je Alen Cazin. Vodeća novigradska Dobra u 12. kolu Druge županijske lige, pretposljednjem u jesenskom dijelu sezone, bila je slobodna, no mogla je osigurati naslov u slučaju da Barilović u Mostanju nije osvojio tri boda protiv Draganića. Međutim, Barilovčani su slavili sa 4:1 pa su odluku o jesenskom prvaku prolongirali za posljednje jesensko kolo sljedećeg vikenda.
Mladost je u Rečici upisala uvjerljivu 6:0 pobjedu nad Krnjakom, Kupa i Frankopan su u Donjem Mekušju odigrali 2:2 i podijelili bodove, a u preostale dvije utakmice slavili su gosti. Cetingrad je rezultatom 3:1 odnio sva tri boda iz Kamanja, a Šišljavić je s 2:1 u Vojniću pobijedio posljednjeplasiranu Petrovu Goru.
Na tablici vodi Dobra iz Novigrada sa 28 bodova, Barilović je drugi s 26 bodova, Oštarije su šeste sa 17 bodova.
U 13.kolu, nogometaši Oštarija ugostit će drugoplasirani Barilović.

NOGOMET – MLADI
Juniori, 1.ŽNL, 10.kolo: Slunj – Ogulin 0:1 (Borna Salopek), Croatia 78 – Dobra 5:3 (Ante Cindrić 2, Petar Lipošćak 1)
Pioniri, 1.ŽNL, 10.kolo: Dobra – Ogulin 0:5 (Luka Bokulić 2, Fran Vukelja, Stipe Mihalić i Andrija Štefanac 1).
Ml.pioniri, 1.ŽNL, 10.kolo: Dobra – Ogulin 0:4 (Goran Vignjević, Matej Vukelja, Borna Salopek, AG)
Ml.pioniri, 2.ŽNL:
Limači, 10.kolo: Dobra – Ilovac 1:1 (Toni Brozović 1), ŠN Ogulin – Karlovac 2:3 (Gabrijel Kirasić i Vedran Višnjić1)
Karlići, 10.kolo: nisu igrali