Aktualno OG sada Ogulin

U vrtiću “Bistrac” tri se dana slavilo!

U ogulinskom dječjem vrtiću “Bistrac” tri dana vladalo je pravo rođendansko ozračje i slavlje. Naime, u srijedu je ova gradska ustanova proslavila svoj 63. rođendan. Prigodni program proslave započeo je u ponedjeljak kada je u prostorima vrtića otvorena izložba “Što se u vrtiću radi…”, njome su prezentirane aktivnosti svih odgojnih skupina.

Utorak je bio rezerviran za predstavu “Petar Pan” u izvedbi djece odgojne skupine Cvjetići, a uz koordinaciju odgojiteljica Tatjane Salopek Pintar i Dijane Puškarić. Predstava je izvedena za djecu vrtića.

U srijedu su vrtićki mališani razveselili svoje roditelje. Naime, danima su za njih pripremali male poklone sa svojim porukama, a dijelili su ih tijekom jučerašnjeg dana. Nije izostala niti slavljenička torta u kojoj su uživala sva vtićka djeca i njihove tete, a sve je popraćeno, naravno, pjesmom.

“Šlag na torti” bila je besplatna predstava Petar Pan u izvedbi Cvjetića, a njome su, povodom svog rođendana, darivali ogulinske mališane. Predstava je održana u prepunoj dvorani vrtića.

Ovim putem cijeloj ekipi Dječjeg vrtića “Bistrac” želimo sretan 63. rođendan!