Aktualno OG sada Ogulin

Humanitarni koncert ove subote

Udruga Oda prijateljstvu i Pučko otvoreno učilište Ogulin organiziraju humanitarni koncert Djevojačkog zbora Mozartine te  dječji zborovi Papandopuline, Chopinine i Scarlattine.

Koncert će se održati u subotu, 16.11. s početkom u 19:00 sati u konferencijskoj dvorani POU Ogulin. Ulaznice po cijeni od 30 kn mogu se kupiti u POU Ogulin svakim radnim danom od 7-15 sati te na dan održavanja koncerta na ulazu.

Sav prihod je namijenjen u humanitarne svrhe.

Kad već govorimo o Mozartinama, dodajmo da je pjevački studio Mozartine svoju je obljetničku godinu shvatio doista ozbiljno, te ni u završnom dijelu godine ne posustaju s nastupima po čitavoj Hrvatskoj.

Ovog puta najavljuju prekrasni pred-Božićni spektakl u našem gradu. U Ogulin će, dakle, u subotu 16. studenog stići Dječji zborovi Papandopuline, Chopinine i Scarlattine koji će otpjevati niz klasičnih dječjih pjesama na posebnom cjelovečernjem koncertu koji ovoga puta ima i humanitarni karakter, te će udružiti snage s lokalnom organizacijom „Oda prijateljstvu“ kako bi prikupili novce za liječenje bolesnog djeteta.

To je inače prvi u nizu pred-Božićnih koncerata u sklopu kojih će Pjevački studio Mozartine posjetiti Ilok, Đakovo, Novi Marof, Hrvatsku Kostajnicu i Koprivnicu, a koji će kulminirati velikim završnim koncertom 22.12. u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu.