Aktualno Kolumne Vedrana Rudan

Vedrana Rudan – U subotu ću biti na Interliberu

Sutra ću na Interliberu potpisivati “Ples oko Sunca“. Zaboravila sam što mi je urednik Glamuzina rekao. Hoću li potpisivati u 12 ili u 13 sati? Ovo pišem u ranu zoru, nema smisla čovjeku slati poruku. Idem guglati.

Da bar nisam guglala. Mene nigdje, fotke jebenih političara na svim portalima. Plenković urla kako treba zaustaviti “govor mržnje”, oporba ne da da se deflorira Sabor, “treba zaštititi dignitet Hrvatskog sabora”… Tko to želi pojebati Hrvatski sabor?

Navukoše me. Saznala što nisam znala. Kongres Evropske pučke stranke održat će se u Hrvatskoj. “Više od 2000 sudionika iz 40-tak zemalja”, čitaj, više od 2000 beskorisnih, lajavih, bogatih, evropskih niškoristi srat će ne znam koliko dana, na temu, pretpostavljam, spasa svijeta.

Zagreb će biti u prometnom kolapsu, kurve koje se peru, kurve koje imaju silikonske sise i jagodice i ekstenzije do guzice doć’ će na svoje. I mladi dečki će zaraditi za torbicu od deset tisuća kuna pa će se onda fotkati na Instagramu i poručiti nam kako preko jebanja stići do stilske ikone.

Ali to nije sve. Naša oporba, naša oporba je neki strašni bijesni čovjek koji se zove… Mulj? Dakle, taj Mulj i još neki muljevi su popizdili jer su oni evropski lovci na kurve i lijepe dečkiće htjeli svoj samit održati u našem Saboru. “Oćete kurac”, rekao je onaj Mulj i rekli su oni muljevi. Nećete vi ovđeka deflorirati naš Sabor, mi ćemo “zaštititi dignitet Hrvatskog sabora.” Da “zaštititi dignitet Hrvatskog sabora?”

Da bi se nešto zaštitilo to treba postojati. Zaguglala sam “dignitet”, a onda otkrila da će Megan provesti Božić u Americi i da će Elizabeta popizditi. Ova crnkinja strašno ide na kurac Britancima, razapinju je na križ, a Elizabetinog sina, jednog od, zaboravila sam mu ime, puštaju na miru iako je princ godinama putovao svijetom i silovao maloljetnice. Jebote, jebote! Umjesto da ga strpaju u tamnicu ili objese oni su se obrušili na jadnu Megan.

Vraćam se, vraćam se. “Dignitet, muški rod, Dostojanstvo, ugled, odanost, dostojanstvenost…” I sad mi recite vi koji ste ikad gledali prijenos nastupa dignitetlija iz Hrvatskog digniteta kakve oni veze imaju sa “ugledom” i “dostojanstvom”?

U Hrvatskom saboru sjedi skupina u kojoj ima ratnih zločinaca, ratnih i poratnih profitera, lažljivaca svih profila, manipulatora, luđaka, lopova, napirlitanih glupača… U toj zgradi ima “digniteta” koliko i picajzli na obrijanoj vjeverici kurvi koje će opsluživati one iz EPS-a.

Ne, nisam mogla vjerovati. Ti evropski pučani htjeli su svoj kongres održati u zgradi Sabora i za to platiti 74.488 tisuća kuna. Odbiše ih. Odbiše ih zbog onog digniteta iako bi to bilo najbolje što bi se Hrvatskoj dogodilo otkako ima Sabor. Konačno bi nešto na toj činjenici zaradila. Oporbo, ovo ti narod neće oprostiti!

Da, Vučić ne dolazi u Hrvatsku. I to je još jedna u nizu ogromnih hrvatskih pobjeda u posljednja dvadeset i četiri sata. Četnik je odustao jer se prestrašio naroda iako se hrvatskom narodu živo jebe i za Vučića i za Sabor i za Kongres i za HDZ.

Otkud mi sad HDZ? Pročitala, pizda mi materina, ter mi pizda materina, tako ti je kad skačeš po internetu. Plenković, on je šef Hadezea, otkrio je, ili su za njega otkrili pa mu cinkali, neku grupu mladih hadezeovaca koji su “širili govor mržnje”. Oni se zalažu, možda ću krivo citirati, da bi nekim hadezeovcima trebalo “lopatom razbiti glave” ili tako nešto.

To je “govor mržnje”? To nije govor mržnje, ako se to dogodi to će biti čista ekologija. “Više cvijeća, manje smeća, trajlalalalala”. To je nekad bio slogan Hrvatske turističke zajednice. Ili nije bio? Sjećam se da je netko to zbog nečega vezano za Hrvatsku pjevao.

Surfam, surfam. Gdje je podatak u koliko ću sati nastupiti u subotu na Interliberu? Gdje je rubrika Kultura? Skočila sam na portal “Autograf”. Tamo se uvijek može nešto pročitati o kulturi. Svjetlana Hribar je odlična novinarka. Jutros sam jebene sreće. Nema Hribarice, ima Pilsela. Pilsel piše: “Prema Svjetskoj banci Hrvatsku je napustila petina stanovništva, (21,9%) i nakon Malte ima najveću stopu emigracije u EU.”

Jebote! A ja se žestim. Tko me čuje? Sve pametno, mlado, obrazovano ode, neko ovoga trena pakuje kofere, a ja se žestim? I još pozivam na potpisivanje knjige? Koga? Gladne starce? Nepokretne? Retardirane?

Samo još oni stanuju ovdje. I političari strvinari koji nas doje mržnjom i pizdarijama.

Siročići moji, ne dođite mi na potpisivanje. Nema na Interliberu ni besplatnog ića ni pića ni dnevnica. Ostanite doma, izvucite iz usta umjetne zube i recite im: “Zubi moji. Glasali smo, dobili smo.” Pa ih bacite kroz prozor. Koji će vam kurac?

Piše Vedrana Rudan

(http://www.rudan.info/)

(Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove uredništva, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.)