Aktualno OG nekad Ogulin

Ogulin nekad – Prvi glas Ogulina 1994.

Na redu je još jedan video zapis koji nas vraća u neke davne, prohujale dane. Prije 25 godina, u kino dvorani, održana je priredba Prvi glas Ogulina 1994.

Iako smo neke elemente tih video zapisa već objavili 2017. godine i oni postoje u našoj video galeriji, na žalost članci su nam negdje netragom nestali. Stoga ćemo taj događaj obraditi još jednom, za one koji su to 2017. propustili pogledati, ali i da bi to ostalo u našoj arhivi.

Dio tog video zapisa koji je stigao do nas, rasporedili smo u dva dijela. Na žalost, ne raspolažemo sa cjelokupnom snimku već samo, nazovimo to završnim dijelom. Stoga smo odlučili taj završni dio raspoloviti na dio u kojem ćemo pogledati proglašenje najboljih i još jednom njihov nastup, te dodjelu nagrada. Za tjedan dana objavit ćemo i dio video zapisa u kojem ćemo gledati modnu reviju koja je tom prigodom održana kao i naslov plesne skupine tada mlađahnih djevojaka, a danas vjerojatno gospođa u najboljim godinama. Tko je autor zapisa nismo mogli zaključiti, no mogao bi biti ili Foto Video Miro ili Video studio Best. Dakle, ovaj put idemo na proglašenje najboljih na Prvom glasu Ogulina 1994. a to su bili:

3. nagrada ocjenjivačkog suda

Andrea Belančić sa pjesmom Tebe nema

2. nagrada ocjenjivačkog suda

Katarina Mišić – Sretan ti put

1.nagrada ocjenjivačkog suda

Estera Bregovac  – Nisam ti se tugo nadala

Prvu nagradu publike dobila je Katarina Mišić za pjesmu Sretan ti put.

Posebna nagrada pripala je Ambroziju Puškariću za vlastiti kantautorski rad.