Aktualno Sport

Nogomet – Dobra nerješeno, Ogulin odgođen, Oštarije poraz

1.ŽNL – 14.kolo

DOBRA – VATROGASAC 1:1
SLUNJ – OGULIN odg.
U nedjelju je odigrano posljednje jesensko, 14.kolo 1.ŽNL. U nepotpunim posljednjim kolima Prve i Druge županijske nogometne lige odigrano je samo pet utakmica. Ilovac je smanjio zaostatak za Slunjom, a Barilović je preuzeo vrh drugoligaškog ranga.
Nogometaši Ogulina trebali su igrati u Slunju kod vodeće momčadi, no utakmica je odgođena sporazumom oba kluba za proljeće.
U Svetom Petru je domaća Dobra povela protiv Vatrogasca, no momčad iz Gornjeg Mekušja uspjela je poravnati na 1:1 i prekinuti niz od tri uzastopna poraza.
Ilovac je u Ilovačkoj šumi u prvih 45 minuta poveli 2:0 protiv Duge Rese 1929. U nastavku su gledatelji vidjeli po pogodak na svakoj strani za konačnih 3:1 za Ilovac.
Susreti Vojnić ’95 – Zrinski i Korana – Croatia ’78 su odgođeni i trebali bi se igrati sljedećeg vikenda.
Nakon nepotpunog 14.kola vodi Slunj sa 29 bodova, drugi je Ilovac sa 26, treća je Croatia 78 sa 21. Ogulin je na 7.mjestu sa 15 bodova, a Dobra je pretposljednja deveta sa 13 bodova.

 

2.ŽNL – 13.kolo

BARILOVIĆ – OŠTARIJE 4:1
U Drugoj županijskoj ligi odgođene su utakmice Frankopan – Petrova Gora, Dobra (Novigrad) – Mladost (Rečica) i Cetingrad – Mrežnica, a odgodu derbija kola u Novigradu iskoristio je Barilović i 4:1 pobjedom u Oštarijama preuzeo vrh ljestvice. Gol za Oštarije postigao je Andrija Božičević. Istim je rezultatom Vrlovka slavila na gostovanju kod Krnjaka, dok je Draganić na svom terenu s 5:0 nadigrao Kupu. Slobodan je bio Šišljavić.
I odgođeni susreti 13. kola Druge županijske lige trebali bi se odigrati sljedećeg vikenda.

 

NOGOMET – MLADI
Juniori, 1.ŽNL, 10.kolo:
Pioniri, 1.ŽNL, 10.kolo:
Ml.pioniri, 1.ŽNL, 10.kolo:
Ml.pioniri, 2.ŽNL:
Limači, 10.kolo:
Karlići, 10.kolo: nisu igrali

(D.P.)