Aktualno OG sada Ogulin

Uskoro treći ogulinski dječji festival Jagor

Ovogodišnji  Ogulinski dječji festival Jagor održat će se kao uvodni događaj ovogodišnjeg adventa u Ogulinu. Jagor je projekt Udruge Oda prijateljstvu koji je 2017. godine ova udruga pokrenula po uzoru na mnoge dječje festivale kojima se promoviraju dječji glazbeni talenti.

Na trećem izdanju festivala nastupit će 16 mladih glazbenih nada osnovnih škola iz Ogulina, Josipdola i Plaškog u dvije kategorije, kategoriju učenika nižih i kategorija učenika viših razreda osnovnih škola,  a koje već duže vrijeme sa svojim mentoricama i mentorima uvježbavaju nastupe. Natjecatelje će i ove godine pratiti Jagor band.

Svakako iznimno bitno je naglasiti da ovaj festival ima humanitarni karakter, kao i sve druge akcije Udruge. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za liječenje djevojke Martine (17). Cijena ulaznice je 25 kuna.

Treći Ogulinski dječki festival Jagor održat će se u nedjelju 01. prosinca 2019. godine s početkom u 19:30 sati u Školskoj sportskoj dvorani (pri OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin).

Podsjetimo se prošlogodišnje pobjednice, Eme Jelić: