Aktualno OG sada Ogulin

Nedjeljna fotka za kraj priče

Još je jedna nedjeljna fotografija Lucije Krizmanić pred nama. To je ujedno i posljednja Lucina fotografija za našu rubriku u ovom ciklusu. Za kraj, Lucija kaže da ćemo završiti kako smo i započeli, što znači uz fotografiju sa staklenom kuglom s kojom je kombiniran pogled sa Stošca na Klek. I Luciji zahvaljujemo na suradnji, koja je potrajala 37 tjedana.

No, ovime završavamo i našu rubriku nedjeljne fotografije kroz koju smo nedjeljna jutra uljepšavali fotografijama naših Ogulinaca, skoro od samih početaka OGportala. Izrazimo to u brojkama – rubrika je trajala 115 tjedana i u njoj smo objavili isto toliko fotografija. Prvi suradnik bio nam je Marinko Francetić koji nam se predstavio sa 41 fotografijom. Nakon njega krenule su djevojke. Prvo Lorena Puškarić sa 37 fotografija i na kraju Lucija Krizmanić, isto sa 37 fotografija. Svima još jednom zahvaljujemo na suradnji, oni neka i dalje vrijedno fotografiraju jer nikad se ne zna kada bi opet mogli ponoviti priču.

Već od sljedeće nedjelje i sljedećeg mjeseca kreće novi sadržaj za nedjeljno jutro. Vjerujemo da će vam se isto svidjeti.