Aktualno OG sada Ogulin

Odgovor gradonačelnika Domitrovića: Nažalost, moram konstatirati da se nastavlja politika što gore – to bolje

Prije nekoliko dana objavili smo izjavu  Stjepana Vojinića iz tvrtke “Bjelin” pod naslovom “Kome je u interesu širenje laži?”

On je, naime, odgovorio na naš upit, jer smo ga zamolili da prokomentira izjave kako grad Ogulin i gradonačelnik Dalibor Domitrović “koče” razvoj Bjelina u Poduzetničkoj zoni.

Nakon svega, stigao je i odgovor prozvanog gradonačelnika Domitrovića, kojeg smo također zamolili  da prokomentira spomenute navode. On ističe:

“Ne samo da se u posljednje vrijeme priča i piše o kočenju projekta tvrtke Bjelin, već i o kočenju svih ostalih projekata od strane mene kao gradonačelnika.
Moram prije svega podsjetiti da je trenutno u provedbi i pripremi više projekata nego u posljednjih 10- tak godina zajedno, da je predloženi proračun za 2020. godinu iznosi 90 mil. kn, da su svi projekti koji se trenutno provode pokrenuti od 2017. godine na dalje, te da su sulude konstrukcije i laži da gradonačelnik koči projekte koje je sam pokrenuo i u svima aktivno sudjeluje.
Nažalost, moram konstatirati da se nastavlja politika što gore – to bolje, politika kaosa, politika nereda i destabilizacije institucija, politika koja se desetljećima provodila u našem gradu.

Ne mogu reći sa sigurnošću tko stoji iza ovakvih laži,  ali svakako se može zaključiti da je izvor ovih netočnih informacija facebook stranica VOLIM GRAD POD KLEKOM, te facebook profil gospodina NEBOJŠE MAGDIĆA.
Što se tiče konkretno vašeg upita vezanog za tvrtku Bjelin moram vas podsjetiti na odgovor voditelja tvrtke Stjepana Vojinića, s kojim sam u redovitom kontaktu.
“U svezi nekog stopiranja radova mogu reci slijedeće: nitko nas nikada nije stopirao ili kočio u bilo kojem segmentu našeg poslovanja, pa tako ni u investicijama, a pogotovo nitko iz Grada Ogulina, ili gradonačelnik Dalibor Domitrović. Dakle sve sto ste naveli u pitanju su laži i insinuacije, te plod nečije mašte.”
Iz odgovora je jasno vidljivo da nitko ništa ne stopira. Mogu dodati da odlično surađujemo sa tvrtkom Bjelin, te da svim zahtjevima tvrtke nastojim udovoljiti, ali isto tako moram naglasiti da tvrtka Bjelin kroz donacije gotovo svakodnevno pomaže gradske ustanove i udruge i zato veliko hvala Bjelinu.
S poštovanjem,
Gradonačelnik Dalibor Domitrović”.