Aktualno OG sada Ogulin

Teške prijetnje gradonačelniku i njegovoj obitelji – na tiskovnoj poručio: Neće me zastrašiti!

Neplaniranu tiskovnu konferenciju održao je večeras gradonačelnik Dalibor Domitrović, kako bi novinare izvijestio da je danas dobio anonimnu, prijeteću poruku, u kojoj stoji: “MIRNO LI SPAVAŠ “GRADONAČELNIČE”? IMAŠ 2 PREKRASNA SINA…MOGAO BI OSTATI BEZ NJIH”.

Tiskovnoj su, u prostorijama SDP-a, nazočili njegovi stranačko kolege, dogradonačelnici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, te tajnik stranke Zlatko Mrvoš. U Uvodnoj riječi, gradonačelnik Domitrović je rekao:”Ovo je prijetnja cijelom sustavu i cijelom gradu, a svima poručujem da me neće zastrašiti i da ću i dalje ustarajati u borbi za bolji Ogulin”. Pismo je poslano 22. studenog, iz Ogulina, a pisano je rukom. Evo što je sve večeras rekao gradonačelnik Domitrović:

 

“Ovo je strašno, ali  i dokaz da Dalibor Domitrović zna što radi”-poručila je Ivana Salopek Šuomonja te naglasila kako mu  dužnosnici i članovi SDP-a daju punu podršku

 

Daniel Vukelja podsjetio je da su i do sad stizale razne kaznene prijave, što je legitimno pravo svakog pojedinca, ali ovako nešto je prešlo granicu:

 

Na koncu je Zlatko Mrvoš imao poruku za onoga tko je to pisao, te će morati snositi posljedice: