Pub kviz po prvi put u Ogulinu!

Turistička zajednica Grada Ogulina i Pučko otvoreno učilište Ogulin, u sklopu Bajkovitog adventa u Ogulinu, organiziraju prvi put Božićni i Novogodišnji pub kviz.

Prvi, Božićni, bit će održan u petak, 13. prosinca u 20:00 sati u caffe bar Stari Grad, a drugi, Novogodišnji,  na istom mjestu,  03. siječnja 2020.

Pub kviz je timsko natjecanje. Tim koji igra može biti sastavljen od minimalno 2 te maksimalno 5 igrača. Svaki tim mora imati svoje ime.
Između svakog pitanja je 1 min za razmišljanja i konzultiranje članova tima oko odgovora. Po isteku minute prelazi se na sljedeće pitanje i tako redom do pauze. Po završetku kviza sliedi zbrajanje bodova, te proglašavanje najboljih timova. Očekivano trajanje kviza je 120 minuta.

Prijave traju od 19:15 do 19:45 sati na dan održavanja kviza, prilikom ulaska u caffe bar Stari grad. Ulaz je slobodan.

Voditelj pub kviza je Silvije Pleština, kvizaš, mastermind, koji stoji iza oko 13.000 pitanja za Potjeru, razne kvizove po narudžbi, kvizove za druženja, team buildinge i evente.

Atmostera na pub kvizovima priča je za sebe. Iako se radi o opuštenom druženju prijatelja za stolom uz piće, natjecateljska atmosfera izrazito je prisutna.

Zato, okupite ekipu, okušajte se u znanju i dobro se zabavite.

Facebook Comments