Aktualno OG sada Ogulin

Suradnja Ogulina i Nove Gradiške

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović danas boravi u Novoj Gradiški, povodom 271 godine postojanja grada, proslave Dana grada i župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije.

Program svečanosti započeo je u prijepodnevnim satima polaganjem vijenaca kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima, te prvom hrvatskom predsjedniku dr.Franji Tuđmanu, nakon čega su uslijedile svečana sveta misa, te svečana sjednica Gradskog vijeća.

Gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića domaćini su  pozdravili srdačnim pljeskom, jer suradnja Ogulina i Nove Gradiške traje već duže vrijeme  i bit će nastavljena i dalje.

Među gostima je bio i predsjednik SDP-a Hrvatske Davor Bernardić, koji je  s govornice poručio:
“Mi nećemo odustati od Slavonije,mi ćemo podići industriju, prometnu infrastrukturu, osigurati mladim obiteljima perspektivu, jer kad Slavonija uspije ,uspjet će i cijela Hrvatska”-i zato čestitam vam što vodite računa o mladima i umirovljenicima, jer tako pokazujte da brinete o budućnosti”.

Svečana sjednica završena je dodjelom javnih priznanja i nagrada. Jedan od dobitnika je i Miro Gavran, koji je emotivno rekao da je dijete sa sela, a dobiva titulu počasnog građanina grada!