Aktualno Promo članak

Adventski video

Diljem Hrvatske ovih je dana zavladao pravi blagdanski ugođaj – domovi mirišu na čaj, cimet, kolače i kuhano vino, trgovi, ulice i izlozi su okićeni šarenim lampicama i sve češće se mogu čuti božićne pjesme. Počeo je advent – vrijeme iščekivanja i priprema vjernika za rođenje Isusa Krista.

U vrijeme adventa svi gradovi Hrvatske su ustvari jedan grad – grad ljubavi i zajedništva! Ljubav je osjećaj, a osjećaji se obično ne mogu fotografirati i snimiti, ali se može uhvatiti ta energija i radost grada, toplina kojoj se posebno raduju oni kojima je Ogulin rodni grad, pa mu se uvijek rado vraćaju.

Naš Ogulin je divan i strpljivo čeka svoje sugrađane, dječje glasove i vesele korake, osmijehe i zagrljaje. Zauzvrat nam daje predivnu prirodu…

” Treba li nešto više od zahvalnosti u ovo doba godine? Ne! Pa kako onda i mi ne bismo iz ljubavi prema Ogulinu i svojim sugrađanima snimili ovaj kratki video i pozvali ih u šetnju ovom predivnom bajkom!“- kažu naši prijatelji iz tvrtke In foto video & dizajn, a upravo zahvaljujući njima donosimo vam ovaj video.

Vjerujemo da ćete uživati.

 

 

Advent Ogulin from IN foto video design on Vimeo.