Progutao je žilet pa prerezao rajčicu u trbuhu: ‘Ovo je ludo…’

Stevie se jedini na svijetu ovim bavi profesionalno, obišao je cijeli planet.

Gostovao u najjačim talk showovima, a sad u “Supertalentu” Nove TV stiže u Hrvatsku

Stevie Starr ima medicinski neobjašnjiv fenomen gutanja stvari te se s tim talentom prijavio u ‘Supertalent’, a sad je došao i do polufinala. Stevie je za ovaj nastup odlučio progutati nekoliko stvari. Prvo je progutao rajčicu, a zatim žilet te je u ustima prepolovio rajčicu na pola. Zatim je popio deterdžent za suđe i vodu te napravio balončiće, a onda i magnet s osam različitih pribadača.

Stevie je progutao i žarulju, a tražio je od žirija prsten. Maja Šuput (40) mu je posudila bižuteriju jer mu nije htjela dati vjenčani ni zaručnički prsten, što je on i progutao. No, tu nije bio kraj. Stevie je progutao ključ i lokot, a u trbuhu je uspio otključati lokot, staviti prsten i zaključati nazad lokot.

 

Nakon cijele izvedbe žiri je ostao šokiran, a Martina Tomčić (44) poručila mu je da je ovo jedan od rijetkih talenata koji ostavlja bez daha, no ipak izaziva malu mučninu.
Stevie se jedini na svijetu ovim bavi profesionalno, obišao je cijeli planet, gostovao u najjačim talk showovima, a sad u “Supertalentu” Nove TV stiže u Hrvatsku.

– Otkrio sam da imam ovaj talent dok sam odrastao u sirotištu u Škotskoj. Nikad nisam imao obitelj, pa sam se brinuo sam za sebe. Ono malo novca što sam imao morao sam čuvati, pa sam ga počeo gutati, a s vremenom sam ga naučio i vraćati. Bio sam vlastita kasica prasica – otkriva nam Stevie, koji je ovaj talent uspio pretvoriti u profesionalnu karijeru.
Nastupa već gotovo 40 godina i u to vrijeme odradio je na tisuće i tisuće gaža. Najdraža mu je ona privatna kad ga je pozvala Barbra Streisand.

– Mislim da sam nastupao u svakoj zemlji na svijetu – izjavio je Stevie. (24sata.hr)(Foto:NovaTV)

Facebook Comments