Aktualno Sport

Stolnotenisači odigrali posljednje jesensko 6. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska

Pobjeda i poraz stolnotenisača.

2.HSTL Sred.Hrvatske, 6.kolo
KLEK – DUGO SELO III 4:1
KLEK – SESVETE 1:4
Stolnotenisači Kleka igrali su ovog vikenda posljednje jesensko 6. kolo II. HSTL – regija Srednja Hrvatska kod kuće protiv STK Dugo Selo III i STK Sesvete. Ostvarili su jednu pobjedu, jedan poraz. Prvi susret igran je protiv STK Dugo Selo III u kojem su stolnotenisači Kleka pobijedili rezultatom 4:1. Za Klek dvije pobjede ostvario je Željko Škripek, jednu pobjedu imao je sve bolji Filip Dubić, te par Filip Dubić – Željko Škripek.
U drugom susretu stolnotenisači Kleka izgubili su od drugo plasiranog na tablici, STK Sesvete rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu imao je Filip Dubić, koji u dobi od 14 godina odlično parira iskusnim drugoligaškim igračima, a za Klek nastupili su još Mario Stipetić i Petar Ribić, koji je ujedno i trener ove momčadi. Nakon odigranog jesenskog dijela, tj. 6. kola, stolnotenisači Kleka od 12 klubova sa desetog popeli se na 8. mjesto, sa osvojenih 13 bodova.
Proljetni dio prvenstva nastavlja se 18.01.2020. god. u kojem stolnotenisači Kleka dočekuju vodeći STK Duga Resa.

Županijska liga, 3.kolo
Ovog tjedna odigrano je 6. kolo Županijske stolnoteniske lige u kojem su stolnotenisači Klek gostovali u Ozlju igrajući protiv SD Vrhovac i izgubili rezultatom 6:4. Za Klek dvije pobjede imao je Filip Dubić, jednu Dražwn Sušanj, te par Dražen Sušanj – Filip Dubić. Za Klek su još nastupili Filip Kučinić i Mario Stipetić. Od 8 klubova koliko broji županijska stolnoteniska liga stolnotenisači Kleka nalaze se na 6. mjestu.
Slijedeće posljednje 7. kolo županijske stolnoteniske lige, stolnotenisači Kleka igraju ovog tjedna kod kuće protiv STK Metlika iz Slovenije. (D.P.)