Aktualno OG sada Ogulin

Škola nogometa postigla je značajne rezultate

Sinoć je održana redovna sjednica Skupštine Škole nogometa Ogulin, u prostorijama Udruženja obrtnika Grada Ogulina. Osim članova, Skupštini su nazočili predstavnici NK Dobre i NK Ogulina Davorka Luketić i Miloš Vujnović, tajnik Sportske zajednice grada Mario Pavić i predsjednik Željko Tonković, uime Nogometnog saveza naše županije Igor Jelić, te zamjenici gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja.

Nakon izbora radnih tijela skupštine Dalibor Turkalj podnio je izvješće o radu za 2019. i to detaljno, po mjesecima. Škola nogometa postigla je značajne rezultate, koji su, po njemu, medijski zanemareni. Govorio je i o ulozi roditelja i trenera, te za svoj predani rad nešto kasnije dobio samo pohvale.

Izvješće predsjednika  Nadzornog odbora Zvonka Ranogajca podržano je, kao i Turkaljevo, jednoglasno, a moglo se čuti da je Škola nogometa  ostvarila prihode u iznosu od 198.700 kuna, od  čega je najviše iz članarina i dotacije grada Ogulina.

Prihvaćen je i plan rada za 2020. a prilikom pozdravnih riječi gostiju Željko Tonković je naglasio da grad izdvaja značajna sredstva za sport, ali je puno udruga, pa je teško sve zadovoljiti.

Miloš Vujnović pohvalio je suradnju Škole nogometa i NK Ogulina, a Mario Pavić smatra da je stvorena kvalitetna baza mladih naraštaja koju treba respektirati i pronaći način za njihov daljnji razvoj.

Ivana Salopek Šumonja  naglasila je kako joj je bilo drago čuti riječi predsjednika Turkalja da su izašli iz kaljuže, te ih smatra dobrim primjerom jedne sportske udruge u gradu. Posebno je naglasila ulogu roditelja, obećavši pomoć grada i u narednom razdoblju. Na kraju im je poručila neka probleme od sada nazivaju novim izazovima.