Aktualno OG sada Ogulin

Zoran Milanović iz Ogulina poručio: “Bit ću običan, hrvatski predsjednik”

U Školskoj sportskoj dvorani, u centru grada, održan je središnji predizborni skup predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, a u organizaciji Županijskog odbora SDP-a Karlovačke županije. Toplo pozdravljen od brojne publike, predsjednički kandidat Zoran Milanović iz Ogulina je danas poručio da će biti običan, hrvatski predsjednik. Zaključio je kako se Hrvatska mora mijenjati i kako nema mjesta mržnji i netoleranciji, te se stoga bori za normalnu Hrvatsku.

No, prije početka osvrnuo se na plakate koji su jutros osvanuli u Ogulinu, a u kojima ga se posprdno naziva “Milanče”.

“Došao sam u grad gdje se kukavički i anonimno postavljaju plakati, u grad u kojem gradonačelnik dobiva anonimne prijetnje, a mene se naziva Milanče, te na plakat stavlja srp i čekić. Sjajno! To je normalna Hrvatska? Znamo tko stoji iza toga, HDZ!”-rekao je Milanović, te nastavio:

“Naša se Vlada bavi nevažnim stvarima, dok nas druge zemlje u svemu pretiču. Stanje je loše, ali šansi imamo. Ja neću pozirati pred ogradom Bijele kuće, nego ću graditi saveze sa državama s kojima možemo biti partneri. Diktat desnice i njenih “priključaka” ne želimo tolerirati, ne želimo da oni dominiraju našim životima”- rekao je, među ostalim, Zoran Milanović, te dodao:
“Lopovi se ne osuđuju zbog zastare i zbog nedostatka dokaza i to nas vrijeđa. Hrvatska ljevica neće se raspasti, nju vežu ideje i potreba za mijenjanjem društva”- rekao je Milanović i naglasio kako zdravstvo u Hrvatskoj ne može biti besplatno, ali mora biti dostupno.

“Oni nisu čekić, a mi nismo čavli, nego ljudi”- riječi su kojima je Milanović završio predizborni nastup iz Ogulina, s osmijehom poručivši: “Pozdrav od Milančeta”.

Na skupu je bio i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, koji je došao dati podršku Zoranu Milanoviću, te na kraju skupa pozvao građane da iziđu na izbore. Pri tom nam je rekao: