Aktualno Županija

U Draganiću dolijao pijani vozač (61) pod zabranom pa će u zatvor – vatrogasci gasili dva požara vozila, kontejner i dimnjak

Petnaest dana zatvora i novčanu kaznu od 15 tisuća kuna dobio je 61-godišnji vozač koji je u subotu u Draganiću uhvaćen kako vozi pijan s 1,26 promila alkohola u krvi. No to nije sve, jer je nesavjesnon 61-godišnjaku već bila izrečena zabrana upravljanja vozilima.

– Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije, a jučer je priveden i na nadležni Općinski sud gdje mu je, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana i novčana kazna u iznosu od 15.000 kuna, kažu u policiji.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Slunj, Ogulin) i četiri prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.
Tijekom vikenda posla su imali i vatrogasci tako da Županijski vatrogasni operativni centar bilježi osam intervencija. Vatrogasci JVP grada Karlovca sanirali su prometnicu, uklanjali srušeno stablo te gasili dva požara vozila, požar kontejera i dimnjaka. DVD Vivodina bilježi intervencije požara stabla i krovišta kuće. (kaportal.hr)