Aktualno OG sada Ogulin

Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u sportu Grada Ogulina za 2020. godinu

Športska zajednica Grada Ogulina, objavila je javni poziv za PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U SPORTU GRADA OGULINA ZA 2020. GODINU.

U Proračunu Grada Ogulina za 2020. godinu osigurana su sredstva za financijsku potporu programa udruga u sportu namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta definiranih prioritetima utvrđenima Programom javnih potreba u sportu Grada Ogulina za 2020. godinu. Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji će biti na raspolaganju iz proračuna Grada Ogulina za sufinanciranje programa u području sporta u 2020. godini, odnosno iznos koji će se temeljem ovog natječaja moći dodijeliti sportskim udrugama (klubovima) za provedbu programa u sportu je 925.000,00 i to: 900.000,00 kuna za programe, projekte ili manifestacije udruga u
sportu koje se bave natjecanjima i 25.000,00 kuna za programe, projekte ili manifestacije udruga koje se bave rekreativnim sportom.

Na ovaj javni poziv se mogu javiti sve udruge u sportu sa sjedištem na području Grada Ogulina čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba građana Grada Ogulina u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti ne predstavljaju gospodarsku djelatnost u sportu.

Sve potrebne informacije pronaći ćete na službenim stranicama Grada Ogulina.