Aktualno Županija

U Netretiću održan završni susret projekta “Razvoj publike”

Mališani u PŠ Jarče Polje uživali u predstavi Trnoružica.

U sklopu projekta Ministarstva kulture „ Razvoj publike“ održan je treći, ujedno i završni susret na području Karlovačke županije, u Općini Netretić. Podsjetimo, projekt su provodili Teatar Poco Loco iz Zagreba, Dječji vrtić Duga Resa i Matica umirovljenika Duga Resa, a posljednja predstava trebala se održati u Dugoj Resi.

– Planirani završni susret iako se trebao održati u Gradu Dugoj Resi prebačen je u Općinu Netretić tako da se zaokruži cjelina posjeta u ruralnom području. Područna škola Jarče Polje, zajedno sa svojim djelatnicima i djecom, bila je odličan domaćin koji je otvorio program prigodnim blagdanskim pjesmama, a potom je uslijedila predstava „Trnoružica“ Teatara Poco Loco. Za svu djecu s tog područja i onu koja pohađaju Vrtić Duga Resa i školu Jarče Polje održana je i dramsko-glazbena radionica, a atmosfera je bila odlična, ispričala nam je Ana Božić ravnateljica Dječjeg vrtića Duga Resa

Dodaje da je publika od najmanjih do najstarijih bila vrlo interaktivna što najbolje govori da je projekt „Razvoj publike“ u Karlovačkoj županiji uspio, kao i da se raduje novim ciklusima i novim projektima. (kaportal.hr)