Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za vikend – u noći sa subote na nedjelju može biti slabih oborina

Snijeg uglavnom u gorju, u nizinama susnježica.

Za vikend porast naoblake, a u noći na nedjelju i u nedjelju prijepodne mjestimice će biti slabih oborina. Snijeg će uglavnom padati u gorju, a u nizinama susnježica i kiša, na moru uglavnom suho. Zatim ponovno sunčano. Nedjelja će biti vjetrovita

 

 

SUBOTA  – Očekuje se djelomice i pretežno sunčano vrijeme uz više oblaka u prijepodnevnim i večernjim satima. Navečer je u Slavoniji moguća prolazna susnježica. Vjetar na kopnu većinom slab, a navečer na istoku umjeren sjeverozapadni. Na moru će puhati umjeren do jak sjeverozapadnjak, dok će u podvelebitskom primorju prema večeri zapuhati pojačana bura. Minimalna temperatura zraka između -6 i -1°C u unutrašnjosti te od 5 do 11°C na Jadranu. Najviša dnevna na kopnu od 1 do 7°C, a na moru između 9 i 14°C.

 

 

NEDJELJA – Prevladavat će pretežno vedro vrijeme ponegdje uz umjerenu naoblaku, a na kopnu moguću dugotrajniju maglu. Umjeren do jak sjeverni vjetar puhat će u unutrašnjosti, dok će na Jadranu biti jake do olujne bure i tramontane. Temperature zraka slične kao i prethodni dan. (neverin.hr)