Aktualno OG sada Ogulin

Kino sjedalice -pogledajte kakve će biti u Plaškom, a kakve u Ogulinu!

Nedavno smo pisali o stanju u Pučkom otvorenom učilištu koje je Blanka Poljak Franjković prokomentirala u radijskoj emisiji “Oči u oči”, osvrnuvši se  na situaciju koju je zatekla kad je pred dvije godine preuzela dužnost ravnateljice ove gradske ustanove.

Među ostalim, spomenula je i kino sjedalice, pa smo objavili i fotografiju jedne od njih, da možete vidjeti kako će izgledati.

Dojmovi naših čitatelja baš i nisu najbolji. Uglavnom smo čuli negativne komentare.

Podsjećamo, Ugovor o nabavi stolica potpisan 19.12. 2016. sa tvrtkom Brid d.o.o. Čakovec. 26 travnja 2017. godine stigle su sjedalice za kino, odnosno sjedalice su isporučene POU Ogulin. S tim datum počela je teći garancija na sjedalice koja vrijedi pet godina od datuma isporuke.
Riječ je o ukupno 380 sjedalica, 500. 000 kuna osiguralo je Ministarstvo kulture, a 164.000 grad Ogulin.

Ukupno je za to izdvojeno 664.000, što ispada oko 1700 kuna po sjedalici.

Stolice su tada pohranjene u , kako je rečeno, pravilne kripto klimatske uvjete u Zavičajnom muzeju u Ogulinu. I čekaju postavljanje.

A ovih su dana objavljene fotografije kino sjedalica koje su već postavljene u Plaškom. Po mnogima, daleko su ljepše i  identične onima u zagrebačkom Cine staru.

Neslužbeno doznajemo da je za sjedalice, tepihe, zvučnike i svu ostalu opremu u Domu kulture Plaški, izdvojeno nešto više od  400 tisuća kuna.

Objavljujemo i fotografiju sjedalica u Plaškom, a vi sami procijenite koje su ljepše i za kino pogodnije.

Sjedalicu kina u PlaškomSjedalica kina u Ogulinu