Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Krule – Dragi moj Horešio iz serije CSI Miami

Dragi Horešio, pišem ti ovo pismo zbog današnjeg događaja. Naime, danas je tvoj kolega iz naše serije Krim Tim 2, onaj ćelavi, dobio po pičci. U seriji je bio policajac ka i ti a u privatnom životu kriminalac. Reketario je nekog poduzetnika da mu ovaj donese 100 iljada eura, a poduzetnik donio svog prijatelja MMA borca koji je tvog kolegu preporučeno poslao u karlovačku bolnicu na induciranu komu, bez povratnice.

Ovim putem te dobri moj Horešio molim da se i sam ne odaš kriminalu. Ti si najbolji. Jedino ti imaš tu moć, pogledati u zatvorena vrata štale i odma znaš ko je ukra krave i koliko ih je u štali ostalo. Jedino ti znaš polizat čahuru i reći iz kojeg je pištolja pucano. Jedino ti lizneš tragove guma… odma znaš koji auto… kolko troši na 100 km… ko je ubojica i kolko dolara ostavlja kod ručne kad autom ide na tehnički. Ti kad nad mrtvom žrtvom stojiš, ona zna kako je u sigurnim rukama pa se više ne boji. Ne idi u kriminal molim te.

Molim te, isto to javi Semiru i njegovom kolegi iz Cobre 11… e da, i inspektoru Rexu. Za Rexa imam dojavu kako ozbiljno razmišlja prebaciti se u kriminal… njemački ovčar koji bi radio kao svodnik skupini pudli. Odgovori ga od toga Horešio moj.

Drži mi se čovik moj… vjerujem u tebe!