Aktualno Županija

U prometnoj nesreći jedna osoba teško, a jedna lako ozlijeđena

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i pet prometnih nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 49-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 18. do 20. siječnja iz garaže i teretnog vozila u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu otuđio motorne pile. Materijalna šteta veća je od 7000 kuna.

Jučer oko 11.20 sati u naselju Vrh, općina Draganić, na državnoj cesti D1 dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 20-godišnjak koji se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je u jednom trenutku skrenuo vozilom udesno i udario u rubni kamen, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio van kolnika gdje je udario u ogradu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 47-godišnja putnica, dok je vozač lako ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava.