Aktualno OG sada Ogulin

Najčešće gasili požare dimnjaka

Informacija o intervencijama iz proteklih sedam dana.

Iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije donosimo informaciju o vatrogasnim intervencijama ovog tjedna, na području naše županije.

 

Vikend 18-19 01.2020.

Tijekom prošlog vikenda evidentirano je osam intervencija, od čega je čak šest požara dimnjaka. Gasili su ih vatrogasci JVP Ogulin i JVP grada Karlovca. Karlovački vatrogasci
gasili su i dva požara spremnika za otpad.

Ponedjeljak 20.01.2020.

Evidentirane su četiri intervencije. Vatrogasci JVP Ogulin gasili su požar dimnjaka koji se dijelom proširio na drveni pregradni zid. Požar dimnjaka gasili su i vatrogasci JVP grada Karlovca koji zajedno s DVD-om Draganići bilježe i intervenciju na prometnoj  nesreći, a vatrogasci DVD-a Zagradci sanirali su prometnicu.

Utorak 21.01.2020.

Evidentirano je šest intervencija. JVP grada Karlovca bilježi intervencije požara vozila, kontejnera i tehničku intervenciju na otvorenom prostoru, a JVP Ogulin otvaranje stana. Vatrogasci DVD-a Duga Resa otvarali su vozilo i gasili požar dimnjaka.

Srijeda 22.01.2020.

Evidentirana je jedna intervencija. Vatrogasci JVP grada Karlovca intervenirali su po dojavi o dimu iz stana, međutim požara nije bilo.

Četvrtak 23.01.2020.

Evidentirane su četiri intervencije. Vatrogasci JVP Ogulin gasili su dva požara dimnjaka, a DVD Vojnić bilježi intervenciju otvaranja stana. Vatrogasci JVP grada Karlovca intervenirali su po vatrodojavi, međutim radilo se grešci javljača.