Aktualno OG sada Ogulin

Bit će toplije od uobičajenog za ovo doba godina

Ovakvo vrijeme zadržat će se sve do utorka kada slijedi jedna izraženija promjena vremena.

SUBOTA

Uglavnom oblačno uz povremenu kišu na sjevernom Jadranu te u gorskim predjelima. Na kopnu vjetar umjeren i jak jugozapadni, a na moru će puhati podjednako jako jugo. Temperature traka još malo više u odnosu na prethodni dan.U nizinama unutrašnjosti pretežno sunčano, u središnjim predjelima povremeno uz više oblaka. U gorskim predjelima te na Jadranu umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, osobito na sjevernom dijelu. Kiša će biti češća krajem dana kada je moguć i poneki pljusak. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, na Jadranu i umjereno jugo i južni vjetar. Najniža temperatura zraka uglavnom od 3 do 8, na Jadranu od 8 do 12, a najviša između 12 i 17 °C, u gorskim predjelima ponegdje malo niža.

 

NEDJELJA

Bit će toplije od uobičajenog za ovo doba godina s najvišom temperaturom zraka uglavnom od 11 do 16 Celzijevih stupnjeva.

 

Ovakve vremenske prilike zadržat će se sve do utorka kada slijedi jedna izraženija promjena vremena. Temperature će pasti, na Jadranu je moguća obilna kiša, a u gorju snijeg uz stvaranje snježnog pokrivača.

Prema sadašnjim modelima, snijega u nizinama ne bi trebalo biti.