Aktualno Sport

Novosti iz NK Ogulin

Nogometni klub Ogulin odnedavno ima novo rukovodstvo koje će pokušati klub vratiti na stare staze. Novu upravu sačinjavaju gospodin Bojan Prebežić kao novoizabrani predsjednik te članovi uprave Dean Cetinjanin, Igor Salopek, Željko Gračanin, Igor Trbović, Dragan Furić i Marko Puškarić. Tajnik kluba je Igor Cindrić, trener prve momčadi Renato Glavaš, a momčad juniora u novoj sezoni voditi će Marko Poljak. Podsjetimo NK Ogulin je najstariji sportski kolektiv u gradu i broji najviše članova.

Trenutno u NK Ogulin, pod nadzorom trenera Glavaša traju pripreme za nastavka sezone. Za sada su u klub pristigla dva nova igrača David Tonković i Mateo Jurković. Obojica su pristigla iz NK Karlovca 1919.

Do sad su odigrali i jednu pripremnu utakmicu protiv NK Sokolca, koja se igrala 2×35 minuta, a završila je rezultatom 1:1. NK Ogulin je dominirao, ali realizacija je izostala, priliku je dobio 21 igrač, a strijelac za domaću momčad je bio David Tonković. Sljedeća pripremna utakmica je protiv karlovačkog Vatrogasca u subotu 08.02. u 15h na gradskom stadionu u Ogulinu.

Uprava NK Ogulina je dogovorila za ovo pripremno razdoblje pet pripremnih utakmica a preostale četiri igraju se po sljedećem rasporedu:

08.02.2020. NK Ogulin- Vatrogasac (Karlovac)
09.02.2020. NK Ogulin- NK Dobra sv. Petar
15.02.2020. Rikard Benčić (Rijeka)- NK Ogulin
22.02.2020. NK Bela Krajina (Slo)- NK Ogulin