Aktualno OG sada Ogulin

31-godišnji Ogulinac osumjičen za napad na 20-godišnjakinju, ali to nije sve…

OGportal je dobio nekoliko upita naših čitatelja i sugrađana o događaju koji se, navodno, zbio u petak u Ogulinu. Prema navodima čitatelja u petak je jedna djevojka iz Ogulina pretučena i izbodena nožem, te je smještena u ogulinsku bolnicu.

Kako se u policijskim izvješćima takav događaj nije spominjao, zamolili smo Policijsku upravu karlovačku  da nam demantira ili potvrditi ove navode i daju nam više informacija.

Odgovor nam je stigao jučer, a iz njega je vidljivo da su naši čitatelji, kao i nebrojeno puta do sada, bili u pravu.

Evo što kažu u policiji:

“Policijski službenici Policijske postaje Ogulin proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom za kojeg je utvrđeno da je osnovano sumnjiv da je počinio kaznena djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, prijetnja i omogućavanje trošenja droga.

Naime, 31-godišnjaka se sumnjiči da je 7. veljače u obiteljskoj kući na području Ogulina verbalno i fizički napao 20-godišnjakinju, nakon čega ju je hladnim oružjem posjekao po tijelu te joj prijetio. Tijekom ovog događaja 20-godišnjakinja je lakše ozlijeđena. Ujedno, 31-godišnjaka se sumnjiči i da je 6. veljače na ulici u Ogulinu 20-godišnjakinji dao na trošenje tvari koje se nalaze na popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, a koje je ona kasnije konzumirala.

Osumnjičeni 31-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku i uz posebno izvješće doveden na Općinsko državno odvjetništvo”.