Bogatiji za jedno kombi vozilo

DVD Zagorje, a s time i PVZ Ogulin bogatiji su za jedno kombi vozilo.

Kombi je marke Ford transit, proizveden je 2015. godine, a nabavljen je posredstvom Vatroprometa d.o.o. Vozilo je stiglo u vatrogasnu zajednicu jučer u popodnevnim satima,  kada je izvršena i primopredaja. Gradonačelnik Dalibor Domitrović je svečano predao ključeve vozila zapovjedniku DVD-a Zagorje Dariju Bertoviću, pri čemu su gradonačelniku zahvalili Ivan Kolić, predsjednik DVD-a Zagorje i Franjo Kolić, predsjednik PVZ Ogulin. Vozilo je dopremio iz Zagreba i ujedno testirao dopredsjednik PVZ Nenad Vukadinović, napomenuvši da je kombi kao nov, dobro opremljen, održavan i bez primjedaba što se vidi na slikama u prilogu.

Dopredsjednik PVZ Ogulin Nenad Vukadinović zahvalio je svima koji su pomogli u realizaciji nabave, a osobito gradonačelniku Domitroviću  koji je osigurao sredstva i tajniku PVZ Antonu Božičeviću koji je odradio „papirologiju“, tj. postupak nabave sukladno Pravilniku o jednostavnoj nabavi i ostalim zakonskim aktima.

Vatrogasci uskoro očekuju  i novo zapovjedno vozilo PVZ Ogulin za koje su osigurana sredstva Grada Ogulina prema Planu nabave za 2019. godinu.

 

Facebook Comments