Aktualno Sport

Stolnotenisači ovaj vikend gostovali

2.HSTL Sred.Hrvatske, 9.kolo.

STUBICA – KLEK 4:2
ZABOK II – KLEK 4:1
Ovog vikenda odigrano je 9. kolo 2. Hrvatske stolnoteniske lige – regija Srednja Hrvatska, u kojem su stolnotenisači Kleka igrali u gostima protiv STK Stubica iz Donjih Stubica i STK Zabok II iz Zaboka. U oba susreta stolnotenisači Kleka doživjeli su poraze. Prvi susret igran je protiv STK Stubice i izgubili rezultatom 4:2. U ovom susretu veliku priliku za pobjedu stolnotenisača Kleka imao je Željko Škripek koji je imao 4 meč lopte, ali ih nije iskoristio. U petom setu vodio 10 : 6 i sve propustio. Za Klek po jednu pobjedu ostvarili su Andrej i Filip Dubić.
U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su protiv STK Zaboka II i izgubili rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu imao je Andrej Dubić. Za Klek su još nastupili Filip Dubić, Mario Stipetić i Željko Škripek. Na tablici 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska od 12 klubova stolnotenisači Kleka i dalje se nalaze na 8. mjestu sa osvojenih 20 bodova.
U sljedećem 10. kolu stolnotenisači Kleka igraju kod kuće protiv STK Velika Gorica – Stanfar II, a potom protiv STK Jaska iz Jastrebarskog. (D.P.)