Aktualno OG sada Ogulin

Maestro maestralno zakoračio u svoju 21. godinu!

Caffe bar Maestro iz Ogulina proslavio je u subotu 20. rođendan! Brojni gosti posjećivali su svoj omiljeni kafić već od ranih jutarnjih sati, a najbolje je vjerojatno bilo tijekom večeri, dok su gosti mogli uživati i u nastupu party benda Kocka šećera iz Karlovca.

Dugogodišnja obiteljska tradicija još je jednom dokazala da se uz puno volje i zajedničkog truda, može  učiniti mnogo.

Krenuli su prije 20 godina, u zdanju u kojem je i prije bio ugostiteljski objekt. Nakon 7 godina rada u takvom prostoru, uz dva unutarnja preuređenja, odlučili su se za veći zahvat, gradnju i preuređenje, te je tada nastao veći objekt današnjih oblika, koji je uz kafić imao još nekoliko poslovnih prostora, među kojima i teretanu. I od tada, da bi gostima pružili još ugodniji ambijent, interijer je još jednom preuređen, onako kako danas izgleda.

Najprije je “gazda” svega bio Petar, ali je s vremenom odlučio, dijelom, “odstupiti” i svoje mjesto prepustititi sinu Antoniu.

I sinoć je atmosfera bila odlična, za što je najzaslužnija ekipa Maestra, koja se, kao i uvijek, trudi udovoljiti svakom gostu. To je vjerojatno i recept za 20 godina dugo uspješno poslovanje.

Bravo, Maestro!

 

Pogledajte kako je izgledao nekadašnji “Maestro”(Foto:CB Maestro)

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Maestro old”]