Aktualno OG sada Ogulin

Dođite na upoznavanje portala i udruge Nismo same

DPD „Sv. Ivan Pavao II” iz Oštarija u mjesecu Dana života, Svjetskog dana borbe protiv raka, Dana svijesti o moždanom udaru kod žena, Svjetskog dana bolesnika, Nacionalnog i međunarodnog dana raka u dječjoj dobi , organizira  u utorak 25. veljače u 18,30 sati, u Župni dom u Oštarijama  upoznavanje portala i udruge Nismo same.

Prezentaciji će nazočiti  predsjednica Udruge i urednica knjige Nismo same Ivana Kalogjera, dopredsjednica Udruge, i jedna od autorica Goranka Perc, te Irena Letica Ćurčić i časna sestra Sunčica Kunić, koje su napisale svoje priče o borbi s malignom bolešću.

Osim o radu udruge koja pruža podršku i pomoć oboljelima od raka, njihovim partnerima, članovima obitelji i prijateljima razgovarat će će se  i o projektu „Nisi sama – ideš s nama!“, novoj socijalnoj usluzi koju su uvele “Nismo same” kako bi ženama oboljelima od malignih bolesti koje se liječe u zagrebačkim bolnicama osigurale besplatan prijevoz taksijem na kemoterapiju.
Za zbirku ispovijesti žena nakladnik Profil odrekao se svih prihoda od prodajte knjige, u korist udruge Nismo same i projekta prijevoza na kemoterapiju.

Osim kupnjom knjige dobrodošao je i prihod od prodaje unikatnih proizvoda.

“Osvijestimo svoje misli i djela zajedničkim druženjem i usmjerimo misli i djela prema životu”- poručuje uime organizatora ovog skupa predsjednica DPD-a “Sv. Ivan Pavao II ” Irena Juričić.