Aktualno OG sada Ogulin

Apstrakcija za prvu nedjelju ožujka

Sa završetkom veljače, završilo je i naše druženje sa Marijom Lovrić i upoznavanje sa njenim umjetničkim radom. Kroz četiri-pet njenih radova, koliko smo u ovom ciklusu objavili, prikazali smo vam vrlo mali dio njenog obimnog stvaralaštva i nadamo se da će biti još prilika za nešto slično. Mariji Lovrić zahvaljujemo na pomoći i suradnji, te daru koji će ukrasiti prostorije OGportala.

Naša rubrika s ovom nedjeljom nastavlja se dalje. Slijedi još jedna Ogulinka, čije ćemo radove objaviti u nedjeljama ožujka. Radi se o Jasmini Dujmić.

Jasmina Dujmić rođena je 1981.g. u Ogulinu. Prije nekoliko godina susrela se sa tehnikom encaustica i od tada počinje njeno zanimanje za boje. Eksperimentira također i sa akrilnim bojama na platnu. Imala je jednu samostalnu i dvije skupne izložbe, a od prošle godine članica je likovne udruge „Frankopan“. Osim slikanja privlači je i drugi kreativni rad. Tako se okušala u izradi nakita u tatting tehnici, izradi raznih unikatnih ukrasa, vezu na platnu kojim se također koristi u nastajanju nekih slika. Za sebe voli reći da u životu želi naučiti što je više moguće pa u skladu s time u Zagrebu završava dvomjesečni tečaj groominga i za kratko vrijeme namjerava otvoriti salon.

Upoznavanje sa dijelom radova Jasmine Dujmić, započinjemo akrilom na platnu pod naslovom Apstrakcija.