Aktualno Sport

Rezultati mlađih kategorija rukometaša

1.HRL Dječaci B (2008), 7.kolo

OGULIN – ROVINJ 15:14
OGULIN – 28.APRIL 11:11
U nedjelju, 8.ožujka u Gospiću su igrali državnu ligu Dječaci B. Radi se o igračima rođenima 2008.godine i mlađi, a igrali su protiv Rovinja i 28.Aprila iz Kaštelira.
U prvoj utakmici protiv Rovinja naši igrači uhvatili su zaostatak od 6 golova i došli do pobjede 15:14. Sličan scenarij bio je i u drugoj utakmici protiv Kaštelira u kojoj naši dječaci nisu iskoristili zadnji napad za pobjedu te su završili rezultatom 11:11.
U obje utakmice naši maleni rukometaši pokazali su karakter pobjednika i niti u jednom trenutku nisu dali protivniku da ih nadmaši. Ova talentirana ekipa trenira svakodnevno pod vodstvom trenera Dragičevića i nema sumnje da će uskoro doći i konkretniji rezultati njihova rada.
Igrali su: Vito Srdarev 16, Sven Stošić 4,Ivano Jelić 4, Roko Sabljak 1 i Patrik Francetić 1.Igrali su još: Borna Poljak, Jakov Matasić, Jakov Vučić, Dino Jelić, Dominik Đurđević, Karlo Salopel, Leo Krznarić i Ante Bašić.
Naredno kolo igra se za dva tjedna u Karlovcu protiv istoimenog protivnika i Senja.

1.HRMK zapad, 7.krug

OGULIN – ROVINJ 20:26
OGULIN – BUZET 18:24
Mlađi kadeti u subotu su u Ogulinu igrali dvije utakmice 7.kruga 1.Hrvatske lige za mlađe kadete. Protivnici su im bili dvije momčadi iz sredine tablice (Rovinj, Buzet) te su naši rukometaši očekivali pobjede. Nažalost obje utakmice su izgubili, od Rovinja 26:20, a od Buzeta 24:18.
Bile su to dvije vrlo loše utakmice naših mlađih kadeta u kojima nisu uspjeli uhvatiti onu pravu sportsku temperaturu. U obrani je nedostajalo borbenosti, čvrstine i htijenja, a napad je prebrzo riješavao igru koju je protivnik kažnjavao protunapadima. Ostaje žaljenje što naši mlađi kadeti nisu uspjeli pokazati više s obzirom da su napokon zaigrali kompletni.
Golove su postigli: Denis Stipetić 9, Mihael Vučić 8, Filip Cipek 7, Karlo Francetić 6, Mateo Blašković 5, Andrej Brozović 1, Noa Filipović i Karlo Blašković 1. (D.P.)