Smrtno stradao 57-godišnjak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa).

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 6. do 9. ožujka iz šumskog predjela na području općine Josipdol posjekao i otuđio drvo za ogrjev u vrijednosti većoj od 2000 kuna.

Jučer oko 7 sati državnom cestom D1 u naselju Lug, općina Draganić, 57-godišnjak je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, te je iz neutvrđenog razloga skrenuo u lijevo i udario u teretni automobil riječkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak. Nakon udara osobni automobil sletio je van kolnika, udario u betonski propust oborinskih voda te se prevrnuo. U ovom događaju smrtno je stradao 57-godišnji vozač, dok je 53-godišnji vozač lako ozlijeđen. Očevid je na mjestu događaja provela zamjenica općinske državne odvjetnice u suradnji s policijskim službenicima, a s ciljem utvrđivanja točnog uzroka ovog događaja i smrtnog stradavanja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

Facebook Comments