Aktualno OG sada Ogulin

Ugostiteljski objekti, vjerojatno od sutra, moći će raditi samo do 18 sati! Do 1. travnja ogulinske sportske dvorane zatvaraju  za sve korisnike

Ugostiteljski objekti na području cijele naše županije od će vjerojatno moći raditi samo do 18 sati! Odluka je to Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, koju moraju provesti svi gradski Stožeri. I ova odluka vrijedi do daljnjeg.

Podsjećamo, od ponedjeljka, 16. ožujka, neće raditi ni Dječji vrtić Bistrac, ni ogulinske škole, a zabranjeno je javno okupljanje  više od 20 ljudi, bilo da se radi o ukopima, svadbama, tribinama i sličnim događajima.

Iz Sportske zajednice grada Ogulina izvjestili su, pak, da se od danas, pa sve do 1. travnja, ogulinske sportske dvorane zatvaraju se  za sve korisnike, te neće biti dostupne za treninge, rekreaciju i natjecanja sportskim udrugama.

Podsjećamo, prema riječima Bojana Prebežića iz Vodovoda i kanalizacije od ponedjeljka će biti zatvorena blagajna za naplatu vode, a sačinjen je i novi raspored rada djelatnika. Isto je najavila i Sanja Tomić iz Stambeno komunalnog gospodarstva, pa će se uplate moći vršiti u bankama, Fini ili pošti.

Sudionici sastanka Stožera usaglasili su se da prije svega treba apelirati na svijest ljudi za suradnju i maksimalnu razinu odgovornosti prema vlastitom zdravlju i zdravlju cijele zajednice, uspostaviti što bolju komunikaciju prema javnosti, kvalitetno i pravovremeno iznositi sve informacije. Zdravstvene ustanove su spremne i organizirane te na raspolaganju po svim pitanjima kao i ostale ustanove koje poduzimaju mjere i aktivnosti sukladno novonastaloj situaciji.

Odluku Županijskog Stožera o radu ugostitelsjkih objekata možete pogledati u nastavku: