Aktualno OG sada Ogulin

Pogledajte fotografije ogulinskih i trgovina u Londonu! Trgovci nam kažu da na skladištu svega ima…

Posljednjih nekoliko dana, unatoč apelima i tvrdnjama da svih proizvoda ima u dovoljnim količinama, i u Ogulinu možemo vidjeti nesvakidašnje gužve u svim trgovačkim centrima. Svježe germe i suhog kvasca nema “ni za lijek” iako ih, vjerojatno, kupuju i oni koji  kod kuće nikad nisu ispekli kruh.

Na policama jednog trgovačkog centra  i večeras smo mogli uočiti da najviše nedostaje brašna. Zaposlenici nam kažu da ga ima u skladištu, ali jednostavno, zbog velikih gužvi, nisu stigli napuniti police nakon što su “poharačene”.

Već sutra bit će pune.

Higijenskih potrepština, osim dezinfekcijskih sredstava, ima dovoljno. Na policama nedostaje nešto suhomesnatih proizvoda,  ali u dovoljnoj količini ima i kruha i kolača  i sira i mliječnih proizvoda. Za razliku od, primjerice, pojednih trgovina u Londonu, koje zjape prazne.

OGportal ima ekskluzivne fotografije iz središta Velike Britanije, gdje je situacija, očito, puno gora nego u Hrvatskoj.

Trgovački centar u OgulinuTrgovački centar u OgulinuTrgovački centar u OgulinuTrgovački centar u OgulinuTrgovački centar u OgulinuTrgovački centar u OgulinuLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondonLondon