Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Krule – Braćo muškarci… izdržimo!

Imam pouzdanu informaciju kako od ponedjeljka cijela Hrvatska ide u karantenu. Ovo nije zajebancija. Zašto narod masovno kupuje po trgovinama? Zato što svi mi imamo takve dojave i svoje pouzdane izvore informacija.

Kad se žica na granici razvuče (do ponedjeljka će navodno biti razvučena) moj izvor informacija tvrdi da onda ide 30 dana karantene. U tom periodu, vanzemaljci će svako večer dolaziti letećim tanjurima te nas odvoditi. Djecu neće dirati jer su djeca pametna… no nas odrasle će navodno odvoditi na svoju planetu gdje će nas sortirati, žene u jedan hangar a muškarci u drugi… nemojte paničariti… ali navodno, tako mi moj pouzdani izvor tvrdi… tamo će nas muškarce guzinjat… dok će svakoj ženi podijeliti bocu crnog vina te im preko video zida omugućiti da gledaju kako nas ovi guzinjaju… sad možete počet paničarit.

Tako izguzinjane će nas vraćati nazad no kako moj izvor informacija tvrdi, kome paše može ostati na toj planeti… kom ne paše, dobit će protuupalnu kremu za izlazni ventil. Žene će navodno dobiti 50 lipa za povrat prazne boce vina i poklon bon za masažu na Zemlji.

Ako ništa, nas muškarce, najmanje što u ovom trenutku treba brinuti je… korona virus.

Braćo muškarci… izdržimo! Bolje da nas dolje pecka neg da cijela država kašljuca!