Aktualno OG sada Ogulin

Karla Ana Sabljak – nova suradnja, nova pjesma, novi video spot!

Naša Ogulinka, Karla Ana Sabljak,  koju Hrvatska zna po nastupima u nekoliko pjevačkih TV show-ova polako ostvaruje svoj pjevački san.

Nakon nastupa u TV show-u The Voice, uspostavila je suradnju sa Markom Tomasovićem, iz koje je nastala i pjesma JUST A PRETTY LIE za koju je Karla sama napisala tekst. Autor glazbe je Marko Tomasović, a aranžmana Aleksandar Valenčić.

Karla nam kaže:

Sve se dogodilo  jako brzo. Nakon Voicea kontaktirao me Marko Tomasović, koji je pisao glazbu za moju pjesmu i tako smo započeli našu suradnju. Tekst pjesme pisala sam sama. Jednostavno mi je došlo i rekla sam si idem probati pa ću vidjeti što će biti. Na kraju je ispalo super. Inače, pjesma je snimljena i na hrvatskom i na engleskom jeziku. Prvo smo odlučili “izbaciti” englesku verziju, jer je melodija i pisana za engleski jezik. Nešto kasnije izaći će i hrvatska verzija, za koju sam također sama pisala tekst. Aranžman za pjesmu radio je  Aleksandar Valenčić, te upotpunio našu priču.

Zanimljivo je da pjesmu već prati i video spot sniman u Ogulinu, baziran na legedni o Đulinom ponoru, a o tome Karla govori:

Za spot su zaslužne Ana Borić i Marija Tadić, koje su također vrhunski odradile svoj posao. Deniz Šenler i Tomislav Vukelja pokazali su se kao izvrstan odabir za realizaciju spota. Odglumili su ljubavnu priču Zulejke i Milana, te smo na taj način odlučili promovirati grad Ogulin. Gradonačelnik Dalibor Domitrović je uvelike pridonio ostvarenju spota kao i Hrvoje Magdić, ravnatelj Gimnazije Bernardina Frankopana, koji nam je povodom spota posudio kostime. Ovo je moja prva pjesma, nadam se ne i zadnja. Nadam se da je ovo tek moj početak i da će se još čuti za mene.