Krule – Palac gore za naše profesionalce!

Gooodinama trubim da jebem tu Europsku Uniju, što u konačnici vidiš kad zagusti.

Kad zagusti, onda je to to, oprostite na izrazu ali goli da ne može biti goliji – kurac od ovce a ne EU.

Kad zagusti, to nit glave nit repa. Nit krovne organizacije. Nit zajedničkog plana. Nit ujedinjenja. Ničeg suncetijebem. Sad svi dobro znaju granice svojih država. Svaka država ima svoj plan. Jedne boli kurac, drugi zatvoreni. Recite mi vi, kakva je to EU koja ne donosi nikakve odluke onih dana kad u Italiji kreće sranje? Znači znaš što se u Kini dogodilo i ti EU ne poduzimaš ništa. Pa što je to nego goli kurac? To su te europske vrijednosti… krepaj ko ti jebe mater, nas EU zanima samo novac.

Javno pohvaljujem sve naše medicinare, od čistačice do primarijusa… i ovu našu ekipu koja nas svaki dan u 9 u jutro i 4 popodne preko tevejca obavještava o stanju u državi. Tako se radi posao. Ja im svima vjerujem jer ulijevaju sigurnost. To su stručni ljudi, profesionalci koji su do današnjeg dana pokazali da im je stalo do starijih građana lijepe naše i da znaju svoj posao. Da… mi smo najsiromašnija država ove pičke materine od EU ali mi možemo biti ponosni što se ovako nosimo s tim sranjem od korone.

Nema mjesta panici… ni malo… uz ovako stručne ljude mi možemo biti sigurni. Nismo opremom ni blizu ovih bogatih govnara sa zapada… ali mi imamo ono što oni trenutno nemaju… znanje… inat… ponos… i što je najvažnije, ljudskost!

Teško će nas ovo gospodarski pogoditi, jako teško… no kad ovo prođe, ključno za oporavak gospodarstva će biti – zajedništvo… da budemo potpora jedan drugom.

A sad se nastavimo zajebavati i s koronom i svime drugime što je na repertoaru… to je u duhu našeg naroda, da se zajebavamo sa svime… i to je nešto što mi imamo a oni ne… duha.

Id u pičku materinu i EU… živjeli mi!

Facebook Comments