Aktualno Županija

Karlovački Stožer civilne zaštite do sad izdao 5.575 propusnica – najčešće zbog poljoprivrednih radova

Karlovčanima su propusnice trebale i zbog skrbi o starijima i djeci, ali i za studentske poslove

Stožer civilne zaštite grada Karlovca s jučerašnjim danom izdao je ukupno 5.575 propusnica, ali to ne znači da je 5.575 građana dobilo propusnice, već da se propusnice izdaju najčešće na jedan dan, radi bolje kontrole kretanja, tako da isti građanin zatraži propusnicu više od jednog puta.

Kažu to iz Stožera, dodajući da se najviše zahtjeva odnosi na poljoprivredne radove svih onih poljoprivrednika koji nemaju registrirano poljoprivredno gospodarstvo, zatim na skrb za starije ili djecu, te za studentske poslove.
– Apeliramo na građane da e-propusnice zatraže putem aplikacije za iste. Za sva pitanja i zahtjeve također je dostupna mail adresa [email protected] . Građani koji ni na koji način nemaju mogućnosti e-propusnicu zatražiti elektronski, mogu to učiniti od ponedjeljka do subote u razdoblju od 8 – 15 sati i u nedjelju od 8 – 12 sati na adresi gradske uprave Trg bana Jelačića 1. Stožer civilne zaštite grada Karlovca apelira na građane da u što većoj mjeri koriste elektronski način komunikacije, te da smanje osobni dolazak. Jednako tako zahtjev za e-propusnice za svaki od navedenih oblika nužno je dostaviti 48 sati ranije od dana za koji je e-propusnica potrebna.
Podsjećamo kako se e-propusnice izdaju u nužnoj potrebi kretanja, poručuju iz Stožera i podsjećaju: Čuvajmo jedni druge! (jutarnji.hr)