Aktualno OG sada Ogulin

Radovi na sanaciji gubitaka na vodoopskrbnom sustavu, moguća povremena obustava isporuke pitke vode

Sredinom veljače  je u gradskoj tvrtki “Vodovod i kanalizacija” potpisan ugovor o sanaciji gubitaka na vodoopskrbnom sustavu grada Ogulina, sa tvrtkom IMGD iz Samobora, koja će biti izvođač radova.
Time će se, kazao je direktor tvrtke Bojan Prebežić,  Prebežić, učiniti sve da se ostvare možebitne uštede, a onda i moguće smanjenje cijene vode u gradu Ogulinu.
Bojan Prebežić rekao je još kako će se najprije krenuti sa najužim centrom grada, najstarijim dijelom vodovodne mreže.

Gradonačelnik Dalibor Domitrović  priilikom potpisivanja ugovora izrazio je zadovoljstvo ovim činom, te je napomenuo da sustav trenutno ima 69 posto gubitaka. Da nije bilo koronavirusa radovi bi već bili počeli.

Trgovačko društvo Vodovod i kanalizacija d.o.o. Ogulin odlučilo je, nakon popuštanja mjera u Hrvatskoj,  krenuti sa planiranim izvođenjem radova na sanaciji gubitaka na vodoopskrbnom sustavu grada Ogulina.

Prva faza izvođenja radova započinje sutra  na lokaciji Lomošćanske i Frankopanske ulice (kružni tok Sv.Rok, raskrižje  Lidl, raskrižje kod Hačka i  kod Cesarovca) u vremenu od 7 -17,00 sati, pa se mole potrošači vodnih usluga navedenih lokacija za razumijevanje, ukoliko bi dolazilo do povremene obustave isporuke pitke vode.

“Također se mole građani za razumijevanje radi regulacije prometa (po projektu tvrtke Planum Karlovac – projekt vidljiv na web stranici Društva) zbog izvođenja spomenutih radova, koji će trajati predvidivo do konca lipnja ove godine”-rekao nam je Bojan Prebežić.