Aktualno Županija

Divljanje autima kod stadiona je često u večernjim satima: Gume cvile, ludiraju se s autima, ne možemo spavati

GDJE JE POLICIJA?

“Ovo što se događa više nije normalno, ne možemo spavati zbog budala koje driftaju i ludiraju se s autima”

  • Do kad ćemo trpiti noćna divljanja automobilima na prostoru ŠRC-a Korana. Ovo što se događa više nije normalno, ne možemo spavati zbog budala koje driftaju i ludiraju se s autima, piše nam čitatelj koji živi s druge strane Korane u karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac.

Nije jedini koji se žali na vozače koji na ovaj način remete javni red i mir jer tome u kasnim večernjim satima svjedoče brojni stanari na Rakovcu. Kako nam je rekao, “ludiraju se s autima i cvile s gumama”, pa nas moli da javno pozovemo policiju da nešto učini po tom pitanju i da se tome stane na kraj.

  • Radi se o Mercedesu, te Audiju, kao i nekom BMW-u. Bilo je još neki koji dolaze. Ne znam, ali ovo je za izludit više, požalio nam se čitatelj KAportala na divljanje na ŠRC-u otprije desetak dana.

Noćas je na Rakovcu ponovo bio “autoshow” pa su stanovnici ove gradske četvrti opravdano ljuti jer smatraju da se ovakve lude vožnje moraju spriječiti praktički u samom gradu.
Podsjetimo, KAportal je prije nekoliko godina već pisao o noćnom pretvaranju poligona kod stadiona u pistu za “brze i žestoke” s moćnim automobilima. Tada smo slali upit PU karlovačkoj iz koje su nam odgovorili da nisu imali prijava po tom pitanju.

Proteklih mjeseci svjedočili smo i divljanjima automobila usred bijelog dana u Grabriku a to su zabilježile i nadzorne kamere. (kaportal.hr)