24. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2020. planira se za rujan

PROMJENA DATUMA ODRŽAVANJA 24. SMOTRE IZVORNOG FOLKLORA KARLOVAČKE ŽUPANIJE IGRA KOLO 2020. GODINE.

U skladu s Naputkom Ministarstva kulture te temeljem Odluka Vlade RH i Stožera civilne zaštite RH, Zaključka 27. sjednice Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, Zaključka 2. sjednice Organizacijskog odbora Igra kolo 2020. i Naputka Grada Ogulina, organizator Pučko otvoreno učilište Ogulin sve planirane sudionike obaviještava da se 24. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2020. planira održati u periodu od 11. do 13. rujna 2020. godine kada će se održati i 15. Ogulinski festival bajke.

Ogulin – zavičaj bajke zasjat će ujedinjen elementima destinacije koji ju čine zavičajem bajke i zaživjeti kroz novu interpretaciju kulturne baštine i čuvare tradicije.

“Iz Ogulina potječu prvi jaki utisci kojih se sjećam. Već za prvog od ovih boravaka sjećam se osobite uzbuđenosti koju je u meni proizvela neobičnost okolice i tamošnjih narodnih nošnji” -pisala je Ivana Brlić-Mažuranić.

Program Smotre bit će izmijenjen na način da će novi prijedlog programa obuhvatiti revijalni program u kojem će moći nastupiti najviše dva predstavnika Društva. Novi program svim sudionicima bit će dostavljen najzad do 30. lipnja 2020. godine.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju i molimo sve da se pridržavate Odluka i naputaka, a u cilju prevencije širenja koronavirusa (COVID-19) stoji na kraju ove informacije Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. (naslovni foto:arhivaOGportala)

igra kolo 2020

Facebook Comments