Jedna osoba poginula

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela te dvije prometne nesreće od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom te jedna s teško ozlijeđenom osobom.
Jučer u 10 sati u Dugoj Resi dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 81-godišnji vozač dok je 24-godišnja vozačica lakše ozlijeđena. Naime, 81-godišnjak je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka državnom cestom iz Karlovca i skretao na državnu cestu prema Dugoj Resi, a da tom prilikom nije propustio sva vozila koja su se kretala u smjeru Karlovca. Pritom je oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 24-godišnjakinja te je došlo do sudara a potom je njezino vozilo udarilo i u teretni automobil kojim je upravljao 59-godišnjak. Protiv 81-godišnjaka slijedi prekršajni nalog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U prometnoj nesreći u mjestu Klokoč jedna osoba smrtno stradala, a jedna teško ozlijeđena
Jučer u 22 sata na županijskoj cesti u mjestu Klokoč, općina Vojnić dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna osoba je teško ozlijeđena. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,99 g/kg upravljao je 68-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem vozila, sletio van kolnika preko odvodnog kanala i udario u stablo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 59-godišnji putnik iz vozila, a 34-godišnji putnik je teško ozlijeđen. Očevidom je utvrđeno i da svi sudionici u vozilu u trenutku prometne nesreće nisu koristili sigurnosni pojas. Protiv 68-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

Facebook Comments