Aktualno Kolumne Vedrana Rudan

Vedrana Rudan – Oprostite Raspudići

Svima koji žele razumjeti ovaj tekst morat će pročitati prethodni. Za lijenčine, prepričat ću dio sadržaja bitan za ovo što pišem. Nino Raspudić je kod Stankovića rekao da je njegova supruga profesorica Marija Selak-Raspudić snimljena trudna i da je neprimjereno njezine fotke širiti po portalima.

Zgrozila me Raspudićeva suluda teza. U tekstu sam naglasila da sam vidjela fotografiju trudne profesorice Selak-Raspudić i da mi tu baš ništa nije sporno. Nažalost, pogriješila sam. Nisam vidjela fotografiju o kojoj je govorio Raspudić. Vidjela sam je danas.

Raspudić je u pravu. Objavljivanje fotografije trudne žene koja je snimljena bez dozvole, na kojoj trudnica ne pozira nego na klupi sjedi „neprimjereno“ jer joj je tako najugodnije s obzirom na stanje u kome se nalazi je apsolutno neprihvatljivo! Fotograf je kamerom „ušao“ među noge trudne žene.

Fotografija je perverzna, uvredljiva i cilj joj je bio poniziti „objekt“.

Ispričavam se Raspudiću za dio teksta. Žao mi je ako sam povrijedila profesoricu Mariju Selak-Raspudić.

 

vedrana green

Piše Vedrana Rudan

(Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove uredništva, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.)