Aktualno Sport

Ekipno prvenstvo Središnje Hrvatske za dječake i djevojčice do 14 godina

Ogulin – Karlovac 9:0
U nedjelju je u Ogulinu održan je susret polufinala regije Središnje Hrvatske ekipnog prvenstva za dječake i djevojčice do 14 godina između teniskih klubova Ogulin i Karlovac. Naši najmlađi tenisači bili su i više nego uvjerljivi i pobijedili su sa maksimalnim rezultatom od 9:0. Za Teniski klub Ogulin 1 igrali su Kolić Kristijan, Stipetić Anton, Neralić Luka, Tomić Lorena, Jerak Kaja i Magdić Tena.
Prije toga u subotu u četvrtfinalu, TK Karlovac je pobijedio ekipu TK Frankopan iz Ogulina sa maksimalnih 9:0 (Za TK Frankopan nastupili su Andro Zrnc, Antonio Kolić, Tin Matešić, Eva Tonković, Sara Puškarić i Paula Zajc), a druga momčad Teniskog kluba Ogulin igrala je u protiv TK Vrbovec i pobijedila je sa 7:2, te je u nedjelju u drugom polufinalu u Samoboru protiv momčadi TK Samobor 1890 i također pobijedila nakon velike borbe sa 5:4, a nastupili su Hasan Ivan, Brozović Deni, Halilagić Fatih, Mihalić Marinela, Sabljak Viktorija i Božićević Iris.
U finalu ovog prvenstva Središnje Hrvatske odigranom u nedjelju poslijepodne, rva ekipa TK Ogulin pobijedila je drugu ekipu svog kluba sa 9:0, te će sutra, u utorak igrati u Ogulinu protiv TK Ragusa iz Dubrovnika kvalifikacijski susret za plasman na završnici prvenstva Hrvatske, koje se igra u Splitu od 26.-28.lipnja. (D.P./foto:SZGO)