Aktualno Županija

Usred treninga tenisača u Vrbanićevom perivoju iz zraka u servis polje pala zmija

Vatrogasci koji su ubrzo stigli misle da se ne radi o opasnoj zmiji ili otrovnici te da nije opasnost za šetače i njihove kućne ljubimce, drugi su pak vjeruju da je riječ o otrovnici zbog njenih pruga i špićaste glave.

Otkako je novo vodstvo preuzelo poslovanje i organizaciju u Teniskom klubu Karlovac mnoge stvari sjele su na svoje mjesto. Na teniske terene ponovno su se vratili mladi naraštaji, a porastao je i broj rekreativnih članova. Koliko je tenis u ovom korona razdoblju postao popularan svjedoči i jedan neobičan događaj koji se zbio usred treninga, u utorak 16. lipnja poslijepodne, na teniskom terenu broj 4. Naime, neočekivano je iz zraka u servis polje pala ni manje ni više već prava zmija!

„Prvo smo pomislili da je grana koju je ispustila ptica. Kad se ‘grana’ počela kretati i to brzo i spretno, te se preko žičane ograde prebacila i sakrila u prvi grm svega metar od nas, nije nam bilo svejedno“, kažu roditelji koji su bili svjedoci ovog potpuno nevjerojatnog događaja.
Ubrzo su na poziv iz kluba došli i vatrogasci koji misle da se ne radi o opasnoj zmiji ili otrovnici, dok su drugi nazočni uvjereni da je riječ o pravoj otrovnici zbog njenih pruga i špičaste glave. Sve u svemu vatrogasci je nisu uspjeli pronaći te smatraju da ona nije opasnost za mnogobrojne šetače i njihove kućne ljubimce.