Aktualno Sport

Pred nama je još jedan bogat teniski vikend


Ivan Karlo Ban igrao je u 1.kolu kvalifikacija za teniski spektakl „Adria Tour“ u Zadru koji počinje ovog vikenda uz sudjelovanje najboljih tenisača svijeta. Ivan Karlo imao je nesreću u žrijebu i već u 1.kolu kvalifikacija igrao protiv Nikole Mektića i izgubio sa 6:2, 6:1. No, Ivan Karlo ostaje u Zadru na pripremama hrvatske juniorske reprezentacije među četiri najbolja hrvatska juniora do 18 godina.
Pred nama je još jedan bogat teniski vikend: Mladi tenisači i tenisačice Teniskog kluba Ogulin do 14 godina, nakon osvajanja 1.mjesta na ekipnom prvenstvu Regije Središnja Hrvatska, u srijedu su u kvalifikacijama za završnicu ekipnog prvenstva Hrvatske u Ogulinu pobijedili prvaka Dalmacije, ekipu Raguse iz Dubrovnika sa 5:1, te će idući vikend nastupati na završnici prvenstva Hrvatske među osam najboljih klubova.
Pored njih, bit će aktivni i oni mlađi, 12-godišnjaci, čak 11 članova Teniskog kluba Ogulin, 6 dječaka i 5 djevojčica, igrat će ovaj vikend za prvenstvu Središnje Hrvatske u Karlovcu.
Inače, u srijedu počinje prvenstvo 1. Hrvatske teniske lige, a u 1.kolu tenisači Kleka igraju u Ogulinu protiv teniskog kluba Samobor 1890, te u 2.kolu u subotu u Zagrebu protiv TK Ponikve. (D.P.)(foto:szgo)