34-godišnjak iz Plaškog vozio pijan, čeka ga optužni prijedlog

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ozalj), te dvije prometne nesreća, od kojih jedna s teže ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.
Jučer je u policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 24-godišnjaka da mu je tijekom noći, u Karlovcu gradska četvrt Zvijezda, u ugostiteljskom objektu nepoznati počinitelj otuđio mobitel. Materijalna šteta veća je od 5.000,00 kuna.
Jučer u večernjim satima u Plaškom, policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,45 g/kg upravlja 34-godišnjak iz Plaškog . Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Jučer u večernjim satima u Karlovcu u ulici Mostanje dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom Karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,84 g/kg upravljao je 36-godišnjak i kretao se u smjeru križanja s ulicom Prilaz Većeslava Holjevca. U desnom zavoju zbog neprilagođene brzine skrenuo je u lijevo i prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak. U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 55-godišnji vozač, te je zadržan na liječenju. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna. Protiv 36-godišnjeg vozača biti će podnesena kaznena prijava na nadležno državno odvjetništvo.

Facebook Comments